Fråga Wille dokumentären part 1

Kommentar från min kära moder: Himla bra Will, jag är såååå stolt över dej! By the Way, din syster undrar om orkanen sandy drabbar oregon men jag så att det nog inte vår så. Sedärdär har du en fråga:-)
 
William - Tar först emot komplimangen angående hur bra jag är! Tack mamma, du är bra du med! Sedan så var de ju till själva frågan som då kom från mina lillasyster vid namn Lisa, 11. Svaret är då; nej det gör den inte, eftersom de sägs att orkanen drabbar östkusten i USA vilket då inte är Oregon, eftersom vi bor mycket mer mot väst. Så nej. Hälsa Lisa förresten madre! Kisses.
 
 
Kommentar från min fina Josie: Ja för mkt fotboll haha helt lost :))) 
Ok ska fråga... Vad gör du? Hur mår du? Vad ska du göra på Halloween? Skype snart? :D så lame jag är men jag är trött fyi
 
William - Ja de har ju blitt lite mycket fotboll på senaste tiden och de är jag glad över. För snart är de slut :-( 
vad KUL att du frågar Jossiii, just nu gör jag inte så mycket, duschade nyss efter en förlust mot stayton, 2-0 och har nu en blåtira för att de var en ful ginger som armbåga mig på ögat/lite av min näsa ossooo. Sedan hur jag mår, det är väl prima förutom denna blåtira som jag nu fick av den äckliga gingern. Annars så flyter allting på, dags att välja sport för våran Second trimester snart och då står de mellan Wrestling, Simning eller Basketball. Vad ska jag testa på tycker ni? KOMMENTERA GÄRNA. Sen till själva frågan; jag mår bra och allting flyter på, hur mår du själv Josiee? :)
 
Imorgon den 31a October ska jag först till skolan, sedan lira match mot varsity girls. Sen ska jag hem duscha (skriver ganska detaljerat), dra till våran grandma på middag med släkt och vänner (utklädda) och därefter ska vi trick or treat;a litt. De är nog min Halloween, skurit pumpor gjorde vi häromdagen, och eftersom jag inte visat någon bild var för min var så helvetes ful. Vad ska du själv gö på Halloween?! Utvecklade svaren så mycket jag kunde. Puss
 
Skype snart spikat. Men du är trött så fyi, godnatt på dig! och godnatt på er läsare som var tvugna att läsa allt detta. Kul att ni finns. Bilder kommer nedanför.
 
Tvättar mina händer efter att ha varit i badrummet i skolan.
Hehehehehehe vi förlorade mot Stayton men är vidare till playins och förhoppningsvis playoffs om vi äter upp Cottage Grove som de lutar mot att vi ska få möta på vår hemmaplan tack vare MIG och dessa två mål! senaste matchen mot dem var 6-1 tror jag. (lirade inte) Notera felstavningarna som; Philoomath, Hjigh. 
Japp här är Cottage Grove och Philomath i svart. Som jag skrev tidigare, jag spelade inte, utan lekte photograph.
 
VET ATT DE FINNS NÅGRA SOM BARA KOLLAR BILDER, LÄS TEXTEN OCH SLUTA FUSKA ^ EJ OK.
 
Miss this Instagramcrew också! :PPPPPPPP god, good night.
 
Två fingrar upp, peace.
 

HOMECOMING WEEK

Veckan som nyss var kallades för Spirit week & då skulle man klä ut sig för varje dag som var. 

Som jag skrev tidigare
Monochromatic Monday (wear the same color from head to toe)
Thrift shop Tuesday
Wilderness Wednesday
Throwback Thursday
Fear the tribe Friday (warrior wear)
 
Det var najs och nästan alla klädde ut sig, såväl gjorde jag! 
 
Detta hände då i helgen, de som kommer nedanför sedan lite annat crap. Vi drog iallafall till Eugene, jag och Fredrik, hälsa på Amelie och hennes vänner. Firade hennes födelsedag och hade de allmänt tjill. Bästa dagen so far. Tjao
 
Bråka ej med oss
 
Denna helg var jävligt jävligt jävligt najs, tre svennar visar glädje på en bild!
Lite coolt + ett halvt finger
Så drog vi en liten homecoming-middag på mc donalds, de var gott!
 
OM DE ÄR NÅGONTING NI UNDRAR ÖVER SÅ FRÅGA GÄRNA, KÄNNER ATT DE ÄR LÖJLIGT ATT BLOGGA UTAN NÅGRA FRÅGOR, SÅ KOMMENTERA SÅ GOTT NI KAN. FÖR NU ÄR DE JU SNART HALLOWEEN FÖR BÅDA LÄNDERNA OCH DE ÄR BARA FRÅGA PÅ!
 
 
Lite angående soccer!
Nu är det så att vi ligger tvåa i ligan och kommer att avsluta som 2a i ligan pga två väldigt bra spelade matcher av Mr William Karlsson. Vi vann mot Central borta, som jag skrev tidigare så skulle vi möta dem och de gjorde vi. 1-0 i den 71a minuten av mig, Will mot målvakten var det så ett mot noll. Dra Central! Sedan var de senaste hemmamatchen mot Cascade som vi tidigare spelade 4-1 mot, bortamatch dock. Men nu var de hemma och vi ville vinna, för då hade vi säkrat andraplatsen i ligan och gått vidare till playins som leder vidare till playoffs i STATE. Så Will (jag) gör att vi vinner med 2-1, genom att scora 1 mål i den första halvleken, den 27e minuten genom att ta en löpning via halvplan, får bollen precis framför mig, och rakt fram är målet. Drar en halvvolley och sätter den i nät-taket, så skönt de kändes och de ger oss 1-0. Därefter halvtid, och i andra halvleken drar jag igång igen. Får löpning ut mot hörnkanten, fri mot målvakten som är LÅNGT ute på planen. William löper med bollen mer inåt i planen för att få bättre vinkel, och plötsligt drar han en chipp som drar över målvakten som inte hinner springa tillbaka, I stolpen och sedan sakta in i målet. GOAAAAAL.
 
Imorgon, tisdag möter vi Stayton borta och vi ska krossa, krossa så jävla hårt. 0-0 senast. Gl.
 
^ För mycket fotboll va? 
 
Fråga som sagt gärna frågor, om vad som helst! de kommer göra denna blogg roligare! 
 
Ha de så bra nu så hörs vi! tjing.
Och om rykterna går rätt så lämnade jag Sverige för detta underbara land för exakt 70 dagar sen.
Good Night! :D
 

Gameday/spirit week part 2

Okej som jag skrev igar sa har vi game idag! mot newport som torskade mot ligaledarna med 6-0, och som vi alltsa borde kunna spela ut med 14 mannar. Well well de ska val bli soft, forutom att de ar klockan 7.30 pa kvallen.
 
Lite angaende spirit week
Monday - Monochromatic (kla er i en farg fran top till toe.
Tuesday - Thrift shop tuesday (Macklemore) om ni inte fattade det.
Onsdag-fredag far ni hora mer om senare i veckan!
 

Idag vid lunchtid sa hade vi en lek som hette cat and mouse, man ska springa runt i en kvadrat 1v1 som stafett och tagga andra lagets runner. De flesta vet nog vad jag pratar om just nu, de var kul men vi torskade mot sophomores sa de sog balle. Men men vi rycker upp oss och tar igen pa torsdag igen, cat and mouse igen tror jag.

Homecoming pa lordag ar det iallafall och jag ska ga med Dina fran norway, will be fun. Far ocksa se om de ar som jag hort, fast har ju ocksa hort flera olika versioner.
 
Just nu ar jag i min computer apps class och skriver, alla assignments ar klara och vi far bara softa lite nu. Slutar 3.10 och ska da ta ut pengar och ge till mina hostparents som senare ska skriva en check till min area rep som ska betala min San Fransisco trip, som jag tycker alla ICES studenter bor dra pa! och de e mellan den 28 november till den 2a december och vi ska utforska sa javla mycket!
 
Just nu finns de inte mycket mer att saga forutom att jag onskar er alla en bra dag!
 
 
Sincerely
 
William
 

Spirit week part 1

Så jobbigt att blogga från telefonen, torska nyss en fem-minuterstext på engelska pga denna dåliga applikation, fuck you.

Har match imorgon, börjar 7.30 och kommer va trött när jag väl kommer hem runt 11! Så ska försöka blogga efter skolan imorgon!

Godnatt är trött


Two months

Jä, idag har jag varit i staterna i exakt två månader och ångrar mig inte ett dugg att jag gjorde detta val att åka. Har än så länge haft det jävligt bra, vilket då jag då kan referera till skolan går bra, fotbollen går bra, familjen går bra, sociala livet går också bra! 
 
I helgen var vi och campade, sedan gick vi igenom the ape caves som ligger i staten Washington, så nu har jag en till stat att pricka av. 
 
Denna vecka är det spirit week, så imorgon får ni höra mer om denna vecka. Samt om homecoming som är på lördag för mig, den 27e! :) 
 
Bilder är alltid roligare än text så tjingeling dudes. 

Inlägg från igår som lagga och kommer ut nu

Tja är ganska mycket som händer just nu och berättar mer imorgon efter vår fotbollsmatch mot Taft som vi vann mot senast med 7-1 eller liknande. De laget har en loose-streak på 6! Så dem är inte bra alls. Vi hörs imorgon och sålänge.. Godmorgon på er Sverige!

Fotboll, skola, läxor och longhelg tjabba älska Oregon!


Tjena på er svenskar!

Idag har varit en lite bättre dag, dagen innan långhelg. Fick lira ett Junior varisty game idag för att jag missade de tre första matcherna, så jag var den som kunde tänkas lira med dem främst. Så vi åkte bil i cirka en timme tills vi kom till en "internat-high school". Eleverna som bodde där hade ej sett sin familj på ett tag, så då passade vi på att dominera! riktig fotboll var det från våran del och slutreslutatet blev 9-1. Jag gjorde det andra målet som var 20 minuter in i första halvlek och därefter fick jag en assist cirka fem minuter senare. I halvlek stod de 4-0 till Philomath (oss) och i andra halvlek så blev de lite speländringar. Jag tog beslutet att ställa mig i målet när ingen annan trädde fram, mest för att Coach sa att våran ordinarie målvakt hade gjort sig förtjänt av att spela ute på plan. Så då var det William i mål, tabbade mig dock så släppte in de där skitmålet (1) men annars gjorde mitt lag bra i från sig i andra. 5-1 + 4-0 resulterade till 9-1 så de vart en bra match. En grabb i mitt lag missade dock en straff, rakt på i målvaktens händer, chockerande att man gör så. Men andra laget sög verkligen och jag har nu sett de sämsta laget samt den sämsta målvakten i HELA mitt liv på riktigt.
 
Men med Varsity förlorade vi dock mot Stayton, gjorde inga mål och de resulterade till 1-2 till dem. Förjävligt, men vi tar igen i nästa match på tisdag mot Central borta! 
 
Helgen nu som kommer ska jag träffa lite svenskar, norskar, danskar, tyskar och lite andra utbytesstudenter. Vi ska dra till en Corn Maze på lördag, ska bli fett. Imorgon blir det häng med en suedé, ska bli gött. 
 
Har ingen systemkamera men funderar starkt på att köpa en, antingen under black friday eller någon annan dag. Någon dag. Jajamen nu ska jag checka lite serie sedan dra en slagg så tjing
 

TIDEN LÄKER ALLA SÅR

Big up för denna underbara förebild för alla unga som försöker nå denna nivå på prestation. Efter sina tre mål och två assister så måste han känt sig väldigt stolt över sig själv eftersom hans styvpappa dog dagen innan (fredag). Grabben som snurrat runt allt för många noobs på fotbollsplanen, funnits på FIFA streets och även gjort finter där. Denna man är guldvärd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan har vi också lagfotot på Varsity där jag nu lirar. 14 spelare, ligger rankad på tredje plats utav 43 i våran State. Vilket är mycket bra! men vi lirar i 4A serien, vilket är för skolor som har cirka 400-600 elever på skolan. En annan grej som är viktigt inför imorgon är; att vinna, krossa Stayton och göra mål! nu är det fan dags! viktigaste matchen än så länge och då ska jag fan ha minst ett mål! skadad vänster, haltandes men helvete. Ligaledare skall vi bli!
 
 
Det hade också varit kul ifall något sådant skulle kunna hända mig snart, har ju extrem måltorka.. och imorgon möter vi ligaledarna, Stayton. Fan va vi ska pippa dem! Vill bara ut på planen nu, fast en liten skada håller mig borta från planen. Speciellt idag på träningen, det var ju så att jag stampade på ett glas och skar upp mig litt i foten. Har en bild som legat på instagram några dagar, och de är inte så att jag skar av mig tån som jag skrev :P som jag skrev i mitt tidigare inlägg också. 
 
 
Imorgon är det också Bröstcancer-dagen, vilket innebär att de är rosa klädsel i skolan, samt vid flickornas Volleyball-game! så de skall väl bli kul, volleyball är ju kul att kolla på! Ledig på fredag helvetesvälförtjänt.
 
Ska dra en slagg nu vi hörs! 
Wish me luck.
 
Fred. 
 

 
 

Inside the outside, something is hiding

Back on track, var ju ungefär två veckor sedan vi hördes vid. 
 
Men nu är jag tillbaka, tillbaka på två starka ben. Har dock trampat på ett glas som jag tappade i golvet, som gick på en blodåder som gjorde att de började blöda väldigt mycket. Det är lugnt med mig eftersom jag inte behöver sy, eftersom jag inte ens åkte till sjukhuset. Mindre lugnt med fotbollen, men det är lugnt just nu går det inte så bra där heller för mig. Förstår fan inte vad problemet är?! (måltorka) jävligt besviken.
 
Träffade min goda, svenska vän Linnea idag! vi höll till i en park som låg i Albany, eftersom de var Cross Country meet där, dvs race mellan olika high schools! och även jag kom hem med ett pris, en svart bandana med flames på! hur coolt?!
 
Alright antar att de är två kommande matcher denna vecka, samt träff med utbytesstudenter på lördag då vi skall gå corn maze. 
 
Ha de så himla bra, vart ni än är!
 
 
Miss u amigos 
 
Peace
 
 
 
 

RSS 2.0