Trött and so on

Är pisstrött. Igår var det ett möte med area rep samt massa andra utbytesstudenter från alla möjligt länder. Det var ganska härligt faktiskt, gratis mat och några .. lekar .. men jaja whatever. Var skönt att snacka svenska igen, med någon som förstod och kunde språket må ja säga. 
 
Idag har jag varit trött, trött, trött och ännu mer trött. Gick upp klockan 6 för att sedan förbereda mig för min absolut sista morning practice tydligen. Vilket jag då inte visste, men najs var det iallafall. Sprang på gatorna, upp och ner för backar och ja det var la ganska jobbigt men det gick faktiskt. Därefter drog jag hem, duschade och sedan sov jag i fyra timmar till, awesome! när jag väl vaknade så drog jag, Adam, Daniel och Josh för att käka på subway. Är alltid lika förvånad över priserna, och hur de smakar. Allting är godare här i Amerika kan jag säga, och allting är dubbelt så billigt så jäkligt chill. 
 
Senare drog vi och förberedda lite inför fotbollsmatchen, premiär för säsongen. Så här är lite av de amerikanska fotbollslaget och dess cheerleaders. Kom in gratis på matchen för att jag "var en del av bandet" fast nä det är jag ju inte så de var också ett stort + till att jag kollade på detta game. Även för att jag aldrig sett en amerikansk fotbollsmatch live eller på tv. 
 
Philomath krossade motståndarna med 52-7 #epic #winning kan jag säga. Stannade dock inte hela matchen eftersom jag inte anser att kolla på en fotbollsmatch är så kul. Drog istället med fyra grabbar från mitt fotbollslag och spräckte oskulden på taco bell. Det var verkligen najs. Fick sedan skjuts hem av en grabb vid namn Steven, skönt med polare som har bil faktiskt! så ja nu degar jag bara och ska snart slagga.
 
Imorgon ska vi till skolan och hjälpa till med någon inredning, så alarm på 8am äre som gäller :( peace
 
Good night

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0