First game. 4-3 WIN

Okej första matchen har nu spelats, en träningsmatch mot ett flicklag som jag trodde skulle vara bättre än oss. Men det visade ju sig att vi hade en riktig striker i laget som gjorde så att vi vann, he did 3 out of 4 goals, och det lite finare målet gjorde ju då JAG. Så mål i första matchen är väl inte så fel, dock ingen säsongsmatch men de gick väl an. Efter 20 sekunders spel i första halvlek fick jag dock ett skott på mål från ungefär halvplan.. i ribban! hur trist? (VAR TVUNGEN ATT SÄGA DET BARA) oh herregud vad jag kände mig bra där för någon sekund när bollen seglade i luften. Råkade även dra ett vristskott i en bruds face, så hon började gråta och jaaaaa vafan ska man göra? skuldkänslor men det var okej, hon kom in på planen igen lite senare..

Efter matchen fick jag mycket god kritik av både laget och Coach C, kändes sjukt underbart att gick bra mest eftersom jag trodde inte att musklerna skulle klara av de. Fick höra av min hostmom att det var folk i publiken som pratade med varandra och frågade "the new kid is really good, who is he?" så ännu mer rolig kritik, dock inte rakt in ma face menmen. 
 
Imorgon är det en liten vilodag eftersom varsity samt junior varsity ska spela match, och jag ska på utbytesträff! träffa några från danmark, norge, brasilien osv faktiskt. Ska la bli okej, hoppas de är någon suede där, var så längesen jag snackade med någon på svenska irl :( 
 
Så hopefully I hear from you tomorrow or something!
 
Peace out yó

En instagrambild som ni som redan följer mig sett.. 60 minutes

Nu är det en timme kvar till matchen mot varsity girls, av någon anledning är jag skittaggad. Mest kanske för att jag inte lirat en riktig match på ett riktigt bra tag. Så förmiddagen har gått åt att försöka få musklerna att må bättre genom att värmt upp dem, samt tagit tigerbalsam på dem. Därefter isbitar som sedan svalt ner musklerna vilket gjorde de mycket bättre kan jag säga. Snackade också med Gustav över skype, kul att ses! 
 
Ja och efter det blev huset våldgästat av Maxx, riktigt skön dude faktiskt. Han samt några fler ska kolla på matchen mot flickorna som troligtvis kommer bli en väldigt intressant match nu när junior varsity inte är så bra.
 
Nu vill jag också bara tacka denna produkt för att den finns; lool från google men whatever
 

Nytt nummer och ännu mer utvärdering

Mitt nya amerikanska nummer är: (541) 8293298 och ja jag tror ni svenskar kan nå mig på det. Annars har jag också min IPhone för att texta och interneta @ home. Så om du har mitt svenska nummer så vet du vart du når mig lol. 
 
Soccer
Jaha, soccer practice är nog bland de jobbigaste jag varit med om här i USA, seriöst. Klockan 7 var jag at the soccer field för att möta upp lagkamraterna för att göra intervaller (jag trodde vi skulle löpa). Så de var en vanlig löpbana, 400 meter runt den. Vi började med att då springa i 10 sekunder, gå i 15, jogga i 10 sen var vi klara med en intervall som då tog 35 sekunder. Vi fortsatte göra så i fem minuter, sen hade vi två minuter rast. Sen gjorde vi samma sak tre gånger till. Kan redan nu säga att jag inte längtar till nästa morning practice, dock kommer jag inte vara tillgänlig att spela imorgon bitti eftersom jag fått kramper. Kramp/sendrag i vaderna och höfterna, vilket gjorde att jag bara kunde spela lite mer än halva träningen idag bara. Så morning practice imorgon måste jag vila eftersom vi tydligen har ett hot meeting tomorrow. Vi ska möta varsity girls (hot meeting) if you get me, med vårat junior varsity, kommer nog säkert gå åt helvete eftersom grabbarna i mitt lag är sophomore och juniors. Jag är egentligen en senior men får inte graduatea eftersom jag är utbytesstudent.. så jag är en av de äldsta i laget. Kan inte säga att någon är speciellt bra faktiskt, men jag kämpar upp mot varsity team för min del. Dit måste jag komma innan the state games kan jag säga. Vore jävligt coolt att earna ett scholarship. 

Efter min soccer practice drog jag iallafall hem, duscha och sedan sov i ungefär två timmar. Vilket var jävligt skönt måste jag medge, sen drog jag och värddaddyyy till Corvallis där vi köpte lite soccer outfit for mee (3 par shorts, 1 par benskydd, 1 fotboll och inget mer) vi försökte även lösa de här med mobilproblemet. Men har iallafall kirrat en mobilplan nu med en touchmobil jag fick låna av le familia for free. Goodie, and my number stands up där, och om du inte kan läsa så idk what you should do. 
 
Jo och efter vi varit i Corvallis drog jag hem, ringde Maxx och hookade upp med honom, Josh och två chicks. Vi hängde i skateparken typ, lirade lite boll och sedan drog vi till donken och tog varsiin cååke. Swingorre. Japp och maten är skitbillig för övrigt, vi drog till ray's nyss, typ supermarket eller liknande. Köpte 2 st 2liters cola, 2 energidrickor (monster), en chipspåse lays, 3 frysta pizzor och 1 candy bar för 116 svenska kronor, asså det är ju helt helt helt sjukt från min erfarenhet.
 
Jaja skitkul att ni läser detta, måste dragga nu (orkar bara inte skriva mer) 
 
Catch ya later br0z and görlz
 

Soccer evaluation

Okeeej så träningen gick väl, tränade med JV (junior varsity) vilket är ett lag som inte ens kan slå en pass ordentligt. Tränade med dem mest för att visa upp mig för båda coacherna, så imorgon kommer jag nog förmodligen spela med the Varsity team vilket är de bättre, som då resulterade till the states Semi-finals förra året. Men imorgon ska jag upp runt 6am för att ha min första running practice med laget. Sedan på kvällen blir de foboll mellan halv sex och halv åtta. Gör som sagt doubles vilket innebar att man har två träningar per dag, en på morgonen (löpning) och en på kvällen (teknik, skott och match). 
 
Sedan kan jag också säga att dessa killar inte var så snabba på att sprinta 20 meter fram och tillbaka x5, så jag fick ledningen där också, lol. Japp imorgon gäller det, löpning på morgonen klockan 7, here we goo. 
 
Catch you up later
 
C ya
 

Soccer

Har fixat mitt sport clerance card och är redo att lira fotboll. Så om cirka 15 minuter lämnar jag hemmet och drar till min första träning med mitt nya lag, ska bli riktigt najs. Blev väckt idag i alla fall av att Josh, Maxx och Adam stormade rummet, sen spelade vi lite cod och snackade. Därefter fixade jag kortet för att träna samt åt lunch med min syster Nicole. Det var kinda fun and cozy & nu ska jag göra mig iordning. Vi hörs. 
 
C ya m8z

Söndag-måndag

Idag är det söndag, och idag var vi i kyrkan. Finns inte så mycket att säga, men det var väl helt okej för att vara min första gång. Jag trodde faktiskt det skulle vara tråkigare än vad det var. 

Därefter kyrkan så åkte vi hem, tog de lite piano, åt lunch samt gjorde oss redo inför kvällen. Vi åkte till våra kusiner som bor cirka 10 minuter bort för en (potluck) bbq typ, utan kött haha. Potluck är då när man tar med sig egen middag samt efterrätt och de fanns verkligen goda saker där kan jag säga. Förutom maten och efterrätterna så fanns det även folk, cirka 70 st. Mest för att de är en familj som ska flytta till Portland, som bott i Philomath i hela sitt liv ungefär.
 
Träffade även väldigt många fotbollsgrabbar som frågade lite grejer angående hur det är i Sverige samt vilken position jag spelar. Sedan så rullade de bara på, vi kom in på ämnet fotboll (soccer) väldigt mycket. Så de hela slutade med att vi satt och snackade hur vi skulle kunna ställa upp laget nästa år för att vinna semi-finalen som dem åkte ut ur förra året och gå till final istället. Så imorgon (måndag) ska jag till Physical doctor kl 15.00 på dagen för att få mitt tillstånd för soccer. Därefter på kvällen runt 18.30 så ska jag ha min första träning, och denna vecka gör vi doubles. Vilket innebär att vi har två träningar per dag, kl 7-8 på morgonen samt 17.30 - 19.30. Ska bli sjukt gött att vara ute på planen igen.

Sedan när vi kom hem från the "bbq party" så tog vi de ännu mer piano, chillade med dator och sen med mina syskon bara. Spelade lite call of duty som jag antar att jag kommer göra ganska mycket här då de inte finns något att göra. Eftersom söndagar är en återupphämtningsdag, så du kan bli pigg på måndag när skolan väl börjar. Nu hade jag tänkt sova, klockan är lite över midnatt och jag behöver ta igen lite sömn från soft landing camp. 
 
Snor din bild Frida, hope you don't mind.
 
C ya later

MY HOST FAMILY

Wassup ya'll im at west coast in the US right now, at my families house. It all started when I took the plane from Newyork all by myself to Chicago. I thought it was gonna be kinda hard to find the gate. But it went pretty well, mostly because the gate was right next to my exit. So i was pleased, and bought my new family some Chicago t-shirts and some other gifts. Then I took the plane from Chicago to Portland, which took quite a long time. Like 4-5 hours so i kinda slept the whole time, except the time i talked to an old police officer from California. He was very kind and I realized the language wasn't that hard to speak or understand. While I finished talking with him i had to go off the plane and get to the next gate, which was like 164 feet from the exit this time. Then from Portland to Eugene there was like a 1 hour flight , with a small plane. And I also met Frederik who was on my soft landing camp on a bench, waiting for the same plane. So it was kinda nice to meet him, we talked and laughed and then we found two other girls who also were gonna travel to Oregon, Eugene with us. 
 
My family
They are very kind and funny, they kinda got my humor and i get theirs. When I came to the airport in Eugene they stood there, waiting and waving with some american flags. My local contact person and her exchange student from Norway too. It was very nice to meet them all actually, because they will be my family now and for 10 months on. I have also met Adams friends here in America, they're pretty chill as me, likes to play call of duty, soccer, do random stuff and crap. And then I will be a junior at school with these guys so it's cool. And I also saw a pretty huge guy in the school today, no offence but i've never seen anyone like him (and he is the same age as me) 
 
And yeah there was a school grand opening today, because of the rebuilding. We met some of their friends there and they look liked some of us in Sweden, except the cap, the clothes and the shoes. But it's cool, they're from the states and I'm from my country. 
 
Things to do here, and what the time is
Well, here where I live it's really close to school, soccerfield, football field and also to mc donalds and subway. And on wednesday we'll be getting a longboard to ride to the school. Really looking forward to get my new transport. 
 
Well now i gotta be social with the dudes who're playing call of duty, they're kinda good but I think im better then them despite our 1v1 games. And the time here is your swedish local time, and then you remove nine (9) hours from that and you'll get our time. 
 
Here is the post you ask for mother.
 
Hello everyone, this is williams new american friend daniel! william is really going to enjoy it here in philomath oregon. lots of fun things to do here like going to the coast, playing high school sports like soccer, Which I think he will do terrific at! he's really good at call of duty Black Ops! dont worry about william being thousands of miles away, we will take care of him.
 
William is great to hang out with, he likes all the same things we like pretty much. So far I have had a great time playing soccer with him and just hangin' out. He has been telling his Host Mother about teaching her how to make good Swedish food, I really hope iäm here for that because that sounds amazing! I have had a lot of fun in just 1 day of hanging out with Will, I'm looking forward to the next 10 months, although there isn't much to do in Philmomath, we will have a great time!
                                                                                                         -Josh (williams Cooler friend)
It's going to be awesome having William live with my family for ten months. I have so much to show and teach him, and he has alot to show and teach me. Our experiences are going to be LEGENDARY!!!!!. When we first picked him up from the airport he was smiling, and i think it's because of our reactions to see him in person. Right after the airport we went shopping and it was awesome to see his kind of style, and what brands he likes. We will be doing alot of shopping I hope while he is here. Next week we will be going to the coast I think and I personally am excited to see his face. Although it is pretty cold there sometimes. Don't worry about Will while he's here, he is in good hands. And there are a ton more people he is going to meet and make friends with. But for now that is all I can say.
 
                                                                                                           -Adam (Williams host brother)
 
 

USA DAG TVÅ

Tja,
Idag har vi guidats runt i New York precis som igår, riktigt jäkla najs kan jag säga. Vi hann se ombyggnaden av World Trade Center, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan samt massvis med andra stuffs. Handlade gjorde vi, taxi åkte vi också! soft de var att bara vinka in en för att åka med. 
 
IMORGON.. IMORGON ÅKER JAG TILL MIN VÄRDFAMILJ, JAG SKA UPP OM TVÅ TIMMAR OCH SKA FÖRSÖKA SOVA NU. KOMMER SAKNA ER ALLIHOPA FRÅN SLC VÄLDIGT MYCKET, ÄVEN FAST DE TYP BARA ÄR NI BRUDAR. DETTA KOMMER BLI MAGISKT, LÅTER JÄTTECP NU MEN NAJJJJJJJJS SKARE BLI. 
 
Nej men det ska verkligen bli najs, men med två timmars sömn så tror jag inte jag kommer orka göra så mycket förutom att lyssna på musik och leta efter flygflighter :P
 
hörs l8er

FIRST DAY IN NEW YORK

Ja idag har vi varit i New York som sagt, och det var väääldigt najs! aldrig varit där förut så det var verkligen över mina förväntningar om jag ska vara ärlig. Vi hade det iallafall chill, käkade bagels med bacon and cheddar.. fyyyy! inte gott. Sen så stannade vi även på starbucks för att kirra lite wifi samt vila våra trötta ben som hade gått fram och tillbaka runt NYC. Det var faktiskt najs och så stannade vi även på KFC, jag och den andra svensken (Philip) tjena. Fast den maten kom med på bussen istället för att sitta där och slaffsa.

New York är en såpass stor stad som alla vet, och en stor stad kräver möjligheter, möjligheter att gå och shoppa och göra vad du vill nästan. Så med tanke på att jag aldrig någonsin varit i USA förut så är detta ganska hilarious kan jag säga. Synd att vi bara hade 6 timmar på oss idag att checka läget på egen hand. Hade det varit några timmar till så hade jag nog kunnat hitta själv. 
 
Men just nu ser jag fram emot morgondagen, då vi tydligen ska kolla broolyn bridge samt frihetsgudinnan. Ja de finns la inte så mycket mer att säga förutom att detta slc är ganska sjukt om jag ska vara ärlig.. herregud. 
Ja för övrigt så är det väl bara att njuta av bilderna från en IPhone-kamera! Ja tjarå. 
 

USA

 
Japp, imorse började min avresa till USA där jag nu är. Det har gått väldigt bra faktiskt, bättre än väntat om man skulle kunna säga så. När jag väl satt på flyget så kunde jag känna att de saknades något.. och det var då min familj. Har alltid varit van med att mamma eller pappa ska göra sakerna åt mig när vi ska flyga eller liknande. Men idag fick jag göra allting på egen hand, trots allt så är det ju mitt egna val och mitt eget äventyr. Väl på planet så fick vi mat (jag sov när dem delade ut den först så fick lite senare..) och det var hyfsat okej för att vara flygplansmat. 
 
Sedan när vi kom till Newark flygplats så kom det en minibuss och hämtade upp oss och vårat bagage för att sedan ta oss till Wyndham Garden Hotel som jag just nu befinner mig på. Det är väldigt fint, hissmusik, stora korridorer, en pool, ett gym och lite annat. Finns dock inte så mycket runt hotellet förutom en highway och flygplatsen som vi först anlände till. 
 
Maten här är ganska okej för att vara USA, trots allt så har vi inte ens besökt New York ännu men de ska vi göra imorgon. Jag beställde en bbq chicken breast med onion rings, och de tog cirka 30-45 minuter att få maten på hotellet när vi var många som beställde samtidigt. Orkade såklart inte käka upp maten eftersom jag nu varit uppe cirka 40 timmar isträck.. som jag då tänkte toppa med lite sömn snart! 
 
New York imorgon då som sagt, ska bli jävligt kul. Vi har ett schema som vi ska följa under dagen som kommer innehålla en rundtur samt tid för shoppning, och eftersom det tydligen är leveransdag imorgon så måste vi gå upp tidigare än väntat. Sugit. Berättar more tomorrow, c YA

JAPP IDAG ÅKER JAG

IDAG ÅKER JAG GOTT FOLK! KAN NI FATTA ATT JAG OM BARA NÅGRA TIMMAR KOMMER STÅ VID ARLANDA, TERMINAL 5 OCH VÄNTA PÅ ATT ALLA SKA KOMMA? KOMMER HA MED MIG TVÅ UNDERBARA VÄNNER TILL FLYGPLATSEN, OCH MIN FAMILJ SÅ JAG SLIPPER VÄNTA PÅ ALLA ENSAM. SKA BLI SÅ SJUKT NAJS. SKA DYGNA, KOMMER VARA DÖD, SKA SOVA PÅ PLANET, HEHE. 
 
Idag (igår) hann jag fixa mina Sverigeflaggor som jag har letat efter, träffat Wille samt fått besök av mina gamla klasskamrater. Det var mycket trevligt att ni kom förbi.. Gustaf, Josefine, Tua och Fanny! 
 
SKRIVER MER NÄR JAG KOMMIT FRAM TILL HOTELLET I NEW JERSEY! TJADÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
UPPDATERAR NOG MER PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK ÄN DENNA BLOGG.. HEJDÅ
VÄSKORNA ÄR FÖR ÖVRIGT KLARPACKADE SOM EN PACKAD PACKÅSNA
 

 

Ett dygn plus några timmar

Har varit över hos John på middag idag, blir dock ganska förvirrande nu eftersom jag skriver efter tolvslaget. Men igår som sagt åt vi middag, badade och hade lite kvalitetstid. Var verkligen tjill måste jag bara medge. Därefter hängde jag lite med Daniel (Danny) och vi snackade litt. Därefter på natten drog jag ut och mötte Nicky, snackade med honom och så slutade det med att jag satt hos honom med Philip och Johan också (tjaa :P) Sen har jag väl bara taggat USA som bara den, ska bli ganska skönt att få komma bort faktiskt. Men ändå tråkigttt att ta farväl till sina homies. 
 
Ja imorgon åker jag, dan före doppardan. Nu ska jag bara få ordning på allting som ska med, och det är väl ändå hyfsat mycket satte.. Hade tänkt dra till stan idag, fixa mobilen, köpa Sverigeflaggor till en parad som jag ska gå på i december samt träffa min bro William. Sen jävlar ska jag packa och dygna med Danny och verkligen taggtaggtaggaa som vi gör i USAgruppen på facebook hela tiden. Började skriva en packlista förut, mest för att veta vad jag ska ta med mig. Men det gick inte så bra med tanke på att jag glömde spara den och pallar verkligen inte skriva en ny.. men jag måste de så gglife. 
 
Finns inte så mycket mer att säga just nu förutom att jag drar väldigt snart!
 
Godnatt!

Så här ligger det till

Tja, hej och hello. 
Senaste dagarna har varit underbara, varit med mina vänner och bara haft det gött (som man säger i Göteborg). 
Får ta och tacka Sofia för gårdagen, om du nu läser detta så ta åt dig! grattis återigen! 
 
Det är så att jag har fått mina e-tickets nu, försäkringspapprena samt många hejdåkramar och lycka till. Tack som fan! Min resa kommer att starta redan på måndagnatt, då jag hade tänkt att dygna. Allting måste bli nedpackat, alla papper ska vara i sin ordning och sedan är det bara bilfärden till Arlanda som sedan ska ta mig till New York klockan 10.25 på morgonen (förmiddagen). Vi kommer att bli kvar i New York tills den 24e augusti då jag samt fler från våran grupp skall ta ett tidigt flyg.. klockan 6:00am mot Chicago för mellanlandning samt byte till ett annat flyg som ska ta oss till Portland. Sedan från Portland ska jag hoppa på de sista flyget på tio månader, till Eugene där min värdfamilj ska stå och välkomna mig klockan 1:00pm! sjukt det kommer bli kan jag bara säga. 
 
Känns som att detta kommer bli guld, om allting går vägen. Hade varit sunkigt ifall man missat något plan eller någo sådant shit. Men det ska nog gå bra ska ni se. Ska väl försöka skriva så mycket jag kan på bloggen, mest för att ni ska få läsa om hur det är i USA. Men jag tror inte att prestationen kommer att vara på topp, men de är ett senare problem. Detta blev ett prettylångt inlägg för min del, men har inte skrivit på ett tag så ni får nöja er nu. No comments på le pictures pls :P 
 
High School och sporter
Jag har snackat väldigt mycket med mina värdsyskon, Adam och Nicole. De säger att jag har 10 minuters walk till skolan ifall jag känner för det, eller bil på 5 minuter. Sen så kommer soccer practice samt football practice vara samtidigt, så det suger verkligen, skitmycket. Vill ju lira båda men det kommer ju inte gå, men på något sätt ska jag lösa det. Är inte säker på ifall ni vet något om min High School så här kommer lite information. På skolan går det cirka 600-700 elever och jag kommer att bli en Junior. Just nu är skolan under ombyggnation vilket verkar vara väldigt cleant. Inget tvång på att använda skoluniform eller något i min skola, SKÖNT kan jag säga. Hade verkligen inte pallat med de. Kommer också att få presentera mig själv första dagen inför hela skolan vilket kommer bli ganska skakigt.
 
Ey nu ska jag inte nörda dator längre, utan ska ta vara på sista 56 timmarna i Sverige genom dra och bada. Hörs
 
 
 
 

Det är riktigt jäkla nära nu!

Godkväll kära läsare!
Vill bara tacka de underbara folket som var hemma hos mig igår och sade farväl/bara njöt. Det var verkligen underbart att se er allihopa. De kan ju som sagt ha varit den sista gången vi sågs på 10 månader så det var stört jävla kul. 

Det är fan sjukt att jag lämnar detta land om mindre än sju dagar. För att vara uppriktig, fem stycken dagar, fem stycken nätter och sedan sitter jag på ett plan påväg till nya upplevelser, i ett nytt & stort land. Sist men inte minst, med ett fuck't upp jävla skönt gäng som också ska till slc med mig. Kommer att bli hur jäkla awesome som helst. Men det kommer också att bli jobbigt att lämna sin familj och vänner.. nära och kära sattsäga. De är ju som sagt bara 10 månader och jag kommer att återvända helhållen, förhoppningsvis.
 
Längtar efter att denna dag ska komma, men någonstans ändå inte. Har ju aldrig varit borta från familjen och my usual swedish life i hela 10 månader, vilket innehaver att gå till skolan, vara med kompisar, plugga och vara med familjen. Detta är ungefär samma sak, fast utomlands, med en familj du knappt känner, nytt folk, ny skola och massvis med nya saker, så det är nog inte alls samma sak trots allt. 
 
Har även lärt mig på denna lilla resa att det är viktigt att ha en bild i varje inlägg (hej ida) så här kommer lite pics.
"Le lite extra när det ändå är en bild" bilderna är inte mina så. 
Ciaooo
 
 
 
 

Länkbyte - Frida Svedh

Om ni läser rubriken så förstår ni nog vad detta är!
Så ifall nu mina läsare skulle vilja följa en utbytesblogg, som handlar om att bo och leva i Kalifornien så har ni kommit rätt. För det är just det som denna snygga och mysiga tjej från Uppsala kommer att göra. Really nice sense of humor. Finns möjlighet att jag åker tillsammans med denna brutta till Soft Landing Camp. Under åren 2012/2013 som sagt. Så jag beordrar er genast att följa hennes blogg här --> http://glossyblogg.blogg.se/ 
Hej 96frida :P
 

In the end, we only regret the chances we didn't take

Dagarna då jag kan tänkas åka närmar sig med stormsteg.. ifall det nu är så at jag ska åka den 14:e augusti så blir det om två dagar, sett ifrån denna dag. Om det blir den 21a så är det om 9 dagar, nervöst fan. Tycker dock det ska bli jäkligt najs att komma till ett helt nytt land som jag aldrig varit i. Dra till Empire state building bland annat är ett måste (på soft landing campet). Ångrar inte ett dugg att jag tog denna chansen om att bli utbytesstudent för jag är freakin' taggad! Seriöst känner på mig att detta år will be great! Men till det mindre roliga.. jag vet inte när jag ska åka! de blir som sagt om två dagar eller om nio dagar. Det som oroar mig mest är mailet, det som kommer att ligga i min inkorg på måndag. I det mailet kommer det förhoppningsvis stå ifall jag behöver vara där på registrationday eller inte. Men men. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snackade för övrigt nyss klart med en skitskön göteborgare vid namnet Erik. De blev mycket snack om allt som inget om vi säger så. Huvudämnet var väl ändå kanske USA trots allt. Hans blogg hittar ni här - http://mystarsnstripes.blogg.se/ och han har sin placering i Bloomfield Hills - Michigan. Han rekommenderade mig även att checka en soft video, som innehåller dubsteb som jag egentligen inte gillar men det är inte de som är huvuddelen. Utan själva musikvideon! skitfet iallafall. Vi lekte lite med skype & paint så blev de plötsligt såhär också. Shit vad.. gulligt...

 

A dream can turn into a nightmare really quick

 
 
 
 
Gokväll' allihopa!
På senaste har jag fått hem min resväska samt handbagage-väskan som jag ska ha. Riktigt asiatgula om jag får medge, coola anyways. Lite panik ifall jag nu skulle få åka den 14e augusti vilket jag egentligen inte tror jag kommer att få men! annars är det bara cool. Idag var jag i gamla stan och letade lite souvenirer till min värdfamilj, anledningen till att jag inte lägger bild på det är för att dem vet min blogg. Fick annars med två tröjor hem (inte den längst till höger, den hade jag sen innan) och ett par flipflop's som är ganska fräscha. Sedan är det lite reklam för fetgoa choklader på bilden också (Reeses, tja Ida). För övrigt så kan jag bara säga att det är jäkligt nära tills jag drar, helt sinnessjukt. Först till New York på SLC som står för Soft Landing Camp i tre hela dagar, vilket innebär att fixa prylar, köpa kläder och annat sweet innan man kommer till värdfamiljen. Annars på bilderna så ser ni Ida som står och socialiserar sig med sina bästisar samt Robert och kossanIda på sista bilden inne i gamla stan. 
 
Cya people!

Talk that talk

Godkväll alla nattdjur!
 
Sitter och snackar med min värd(lillebror), och höjer upp förväntningarna ordentligt! visar sig att vi kanske ska gå samma klass och ha samma ämnen. Kan bli ganska sweet faktiskt ifall det skulle gå igenom. Sedan hittade jag lite bilder på vår High School som sagt håller på att byggas om just nu. Ser ganska lovande ut om jag ska vara ärlig. Min värdbror är najs faktiskt, sköna intressen och allmän soft grabb bara. Kan nog komma till swe igen senare och säga till mig själv att jag varit en bra storebror. Just nu ser det ut sådär ungefär, och utsikten uppifrån. Sweet fan.
 
Godnatt partieanimals
 

Host family!

Tjena fellows!
 
Har idag, nu officiellt fått värdfamilj! 
Det är så att jag ska bo i Philomath, Oregon med familjen Gibbs, som består av pappa Richard, mamma Lori, syskonen Adam & Nicole på vardera 16 och 20 år. Förutom människor i familjen så finns det tre stycken hot dogs! shit vad underbart, aldrig haft hund i hela mitt liv och nu ska jag ha dem i 10 månader! Har även hunnit skicka iväg ett mail till familjen och fått svar vilket är väldigt najs. De var lika glada som mig när jag fick svaret, att dem hade gjort ett bra val och jag tycker själv att det verkar råchill. Det som är lite klurigt just nu är ifall jag behöver vara med på registrationday vilket är den 21 augusti. Om jag nu skulle behöva vara det så kommer jag att åka iväg den 14e, vilket är om ynka fem dagar. Men om det nu är så at jag slipper registrationday så kommer jag att åka den 21a augusti med annat soft folk. Hej på er! ifall ni nu läser min blogg. (Ledsen Erik och gänget) ifall ni checkar detta också. 
 
Jag ska gå på skolan som heter Philomath High School, vet dock inte hur långt det är ifrån mitt fina hem som jag ska bo i. Just nu håller den på att byggas om, renoveras etc. Ska bli sweet att se hur det är i Amerika, hur dem lever and all that shit. Är råtaggad verkligen, får tacka Jonas från Explorius som berättade allt detta. Någonstans på bilden här under kommer jag bo. Visar er i ett annat inlägg, en annan dag. Har ganska mycket att göra just nu. Packa, fixa med papper, tänka, köpa presenter och så vidare punkt punkt punkt...

Falskt alarm

 
Goddag! (är väldigt fin dag idag) hade varit ännu mycket bättre ifall de bara var rätt samtal som hade ringt. Vaknade klockan tolv för att telefonen ringde, såklart så hypade jag extra mycket och antog att det var Explorius, som de inte var. Precis samma misstag som igår. Men vad gör det? någongång måste det ju vara min tur. Igår var det iallafall en tråkig och regning dag, men dagen innan det. Söndagen var det jäkligt soft, var ute med some people vid ängsholmsbadet som befinner sig i Täby kommun, lol. Snodde sista bilden från en viss Denise som inte vågade vara med på bilden (eftersom hon tog den) hej på dig! jaaaa och nu fortsätter väntan på ett telefonsamtal som ska berätta vart jag ska bo, hos vem jag ska bo och vart jag ska plugga high school. Cya in a whileee

What is love?

 
 
Kärlek, alltså vad är kärlek egentligen? Det är en ganska vanlig fråga som de flesta människor brukar fråga sig själva utan att få något vettigt svar. Kärleken är vad vi gör den till. Men jag skulle vilja säga att det är en rad av olika känslor som finns inom oss och som vill ut, ut och bli delbara. Det kan vara när man hittat ens like och blir förälskad, eller bara när man längtar efter en viss person så mycket så att det bara gör ont. Kärlek dör inte, den lever kvar. Någonstans, någonstans där kärleken hör hemma. Faaaan vad poetisk jag känner mig!
 
Men då kommer också nästa fråga framstapplandes; ifall kärlek kan åstadkomma underverk. Det verkar den kunna göra, och det händer även i denna film. Allie och Noah försvinner båda från den fridfulla världen, hand i hand i en sjukvårdssäng. Det är ungefär så kärlekshistorian tog sin början. (HAHAHA har spoilat slutet för er som tänkte se den)
 
Helt klart sevärd film ifall ni skulle vilja ta fram er känslosamma sida. Lol, nej men inte för att låta feminin men den var bra! 
 
Önskar för övrigt er alla som drar till USA idag ett stort jäkla lycka till! Så sjukt att det så småningom kommer att bli min tur. (inom sin tid det vill säga)
 
Good night fellows, don't stay up!

Det snurrar i min skalle

     
   
 
 
 
 
Berättar mycket om de som hänt, så nu kommer de lite mer details. Igår var jag och fixade och trixade med visum hos den amerikanska ambassaden med massa annat folk med sjukt sköna dialekter. Det var skitsweet verkligen, efter att alla tillslut fixat sitt så drog vi och käkade. Sedan hade vi planerat att hänga vid humlegården för att sedan ta emot Explorius med en fotboll vi köpt, men såklart så började de regna igen.. Så vi drog till deras kontor istället och hängde där och delade tankar och åsikter. Det sjuka är att jag verkligen inte vet när jag ska åka och vart jag ska bo. Folk har ju redan blivit ivägskickade till USA och jag sitter hemma och väntar på ett ynka samtal. Menmen, det lär väl komma inom sin tid. Bilderna blir så jäkla fula efter att ha befunnit sig på instagram, men sånt får man ta. Förresten, nu när jag ändå snackar om instagram så kan jag göra lite reklam! Följ mitt år i bilder: --> "Vietnamesen" hopefully you'll enjoy my pictures more than my blog. Ciao

Cup Denmark 2012

 
"Blacks and whites can be friends, comment if you agree" 
- Karl Ekwalls quote lol
 
 
Måste bara göra en litet shoutout till my buddy Calle Ahldén, en riktigt soft freestylare som var i Danmark och tävlade. Vann publikens röster men gick tyvärr inte vidare i freestylebattles. Denna grabb kommer gå långt om han fortsätter med det han gör bäst, kickar boll. (hoppas det var okej att jag tog bilden m8)
 
Tjabbalenahallå, har varit i Danmark på cup med mitt fotbollslag, IK-Frej! de var sjukt jäkla najs kan jag bara säga. Vi kom dock på placering 6/8 möjliga men hade de sjukt bra allmänt under vistelseen. Mötte lag från både Tyskland, Sverige och Bulgarien, som i helhet var ett ganska bra motstånd. Gjorde två coola mål också under denna cup så de blir nog en 7a/10a i cupskala. hejförmig

RSS 2.0