Vill ha värdfamilj nu

Gokväll' eller godnatt kanske man ska säga, jo klockan är ganska mycket och det är en dag imorgon också. Det jag tänkte skriva om just nu är att jag så gärna vill ha en värdfamilj jag också. Få veta exakt vart jag ska leva, vilka jag ska bo med och vart jag ska gå High School. Känner på mig att samtalet kan komma närsom, vilket gör mig mer exalterad. Hur underbart vore de inte? Har det ganska bra i Sverige för övrigt, idag har jag softat med Ida och Daniel, två eleganta brottbybor!
Fin skylt som visar hur man svänger till brottby, varm sol och en bra vän. (kände att jag ville göra ett inlägg i bloggen bara sådär spontant)

Sverige

Tjabba! Dagarna flyger fram med stormsteg och snart ska jag till USA. Men det var inte det jag tänkte skriva om nu, eftersom det är sommar i Sverige! Vädret kunde inte vara bättre, cirka 20 grader i snitt veckan framför oss. Älskar mina vänner, ha det bra så hörs vi nog senare! bilderna är inte mina, men de är fina! Sol och värme ftw.

Avresemöte

Godmornin' everybody!

Igår var jag på avresemöte med massvis med annat folk, det var ganska nice. Vi fick väl information om USA, hur det går till och vad man skall ta med sig. En välförtjänt rast fick vi också mitt i allting. Slutade iallafall upp med att vi stod några stycken och ställde frågor till ungdomar som redan varit i USA i ett år. Tycker vi verkligen bör styra upp en eller fler "träffar" med hela USA-gruppen. Tycker ni får kommentera här nedan som är på att dra ihop ett gäng och bara njuta av det svenska livet medans du har den tiden kvar!

Men nu ska jag som sagt leva lite i nuet och inte skriva för mycket på denna blogg. Skola om en timme så det är bara att köra. Hör av mig så fort jag fått en värdfamilj eller om det är något annat angående USA!

Jag tänker väldigt mycket på sommar när jag ser denna bild! No homo!Accepterad av ICES

NU har jag också blivit accepterad av ICES och just där börjar det riktiga äventyret. Letandet på en värdfamilj jag ska få bo hos, fyfaaaaaan vad gött säger jag bara! Har varit så mycket tankar kring USA på senaste tiden så nu var det dags! Next up blir nog ett underbart telefonsamtal. Så imorgon (onsdag) blir det även ett avresemöte med Explorius, ganska soft kan jag bara medge.

Vill inte låta så mycket som en tjej men detta var jävligt awesome! Tack och adjö mina fina utbytesstudenter!

Jag i nuläget IRL. Happy as fuck!


RSS 2.0