FÖR JAG ÄR SEVENTEEN YEARS OLDD

Idag fyller jag år och har ätit middag på ett jävligt mysigt ställe, Mongolian Grill hette de. Lirade även första league matchen (soccer) och de blev lika. Så jävla nära att scora till 1-0 må jag bara säga. Födelsedagen in general har varit härlig, fick ha uppvärmning för hela personal fitness-klassen tack vare två söta pojkar (Josh and Colter). Sen en födelsedagsvisa av hela den klassen så tjolahopp vad lol. 
 
Det var igår de mesta skedde faktiskt! vi firade min födelsedag uppe hos familjen Ross, ni vet?! Underbart var det, presenter var det, massvis med mat fanns där också. Sedan ett skönt sällskap som toppade min födelsedag, svensk tid firad i USA. Thank you all for coming! Hade ett svenskt paket från min familj, där de låg godis värde 150kr och två par BB-kalsonger, tja tack på er! Därefter öppnade jag ett lite mer kreativt paket, från familjen min. I en skokartong låg det en chipspåse, i chipspåsen låg det ett kontokort laddat med pengar så jag kan köpa vad jag vill. Därefter ett ännu mer kreativt paket, från den Tyska utbytesstudenten MIrjam! två påsar med kakor (självbakade) och en kortlek vid namn UNO som jag älskade när jag var mindre. 
 
Inte mycket mer denna vecka annars förutom de jag redan förklarat i de tidigare inlägget! Har inga läxor idag, vilket jag ska utnyttja genom att checka fotbollsskor, kläder och försöka hitta en bärbar IPhone dock så jag kan playa lite musicooo. 

Hatar dessa jävla mobil-skolregler, torskade liksom min IPhone till en stupid lärare, men nog om det. Nästa gång den blir tagen är det över en hel natt, och sen så ringer lärarna till föräldrarna och dem får komma och hämta mobilen. Herregud pretty gay rules they have in school. Hey english talking people
 
 
 

Efter regn kommer solsken, om det inte är en dålig dag

Hey buddies! 
 
Var i kyrkan imorse till 1pm och därefter drog jag hem och slaggade till närmare halv 7 för att ta igen lite sömn som gick jävligt bra. Åt middag och sedan skypade med bästa mamma och syster, back in Sweden! Så härligt att höra era röster Mamma, vet att du kommer läsa detta inlägg så. Även till dig pappa, vi får ta och skypa så snart som möjligt! saknar er så mucho!
 
Veckan som vi nu kommer starta är väldigt fullspäckad, och då menar jag att vi imorgon ska ha team dinner med laget eftersom de är pre-game samt fira min födelsedag efter det hos våra kusiner, Family Ross. Match on tuesday, pre-game on wednesday and shoot with a shotgun. Then again it's a game on thursday. Ska bli sjukt soft, första league-matchen på tisdag mot Central på vår hemmaplan. Fan vad vi ska dominera, mest för att det är min FÖDELSEDAG också (amerikansk tid). 
 
Tror också att två skandinaviska tjejer kommer imorgon på födelsedagskalset för att fira mig, samt an exchange student from Germany. Hi Mirjam! ska bli kul att se hur de firar mig, sen är spänningen olidlig eftersom jag ska öpnna de gröna, stora paketet som kommer från Svesiaaaa. 
 
Vad mer finns att säga sofar? ingen jävla aning
 
Ha en bra dag alla svennar och resten av er som läser min blogg och försöker to understand the swedish language. 
Cyaaa budds. 
 
If you want to follow my life more daily than this you should follow me on Instagram.
My name is; Vietnamesen
Have fun! 
 
 
Hälsningar från New York och mig Peace!

America delivers

Sitter bredvid en av mina bästa vänner just nu och skriver detta inlägg. Mest för att hon är så inne i Gossip Girl, episode #2 som jag redan sett. Åkte till Eugène för att möta upp denna krabat runt 4. Vi åt en liten mumsbit och sen cyklade vi (Jag) och sprang (Ida). Hej Ida!!

Lyckats komma in i Varsity soccer också, riktigt nöjd. Och första matchen vann vi med 3-0 mot Catlin Gabel, borta. Blev en assist för mig, via en underbar hörna med högerfoten. Ett volleyskott rakt på målvakten samt en vrist i Ribban lyckades jag också åstadkomma!

Fick trevligt besök av Linnea och Rebecka på matchen också! Skitbra stöd verkligen!

Sen har jag bara en sista grej att säga innan jag avslutar detta inlägg som JAH inte orkar skriva mer på.. Har straight À's i skolan, vilket då är A i alla ämnen!

Godnatt och godmorgon!

Ps tack för paketet so far Mamma och pappa! Har inte öppnat det, men är nyfiken! (Fyller år på tisdag så därför)

Sincerely

wk


Long time no see friends

Hello dudes! som sagt de var ett tag sen och de ber jag om ursäkt för.
 
Ganska mycket som hänt denna vecka, har ju börjat skolan, börjat träna med varsity, lirat match, bytt klasser i skolan, ätit mat, umgåtts med kompisar and so on. 
 
Matchen som vi lirade i tisdags vann vi med 3-0 och jag gjorde inte så bra ifrån mig pga JVlaget inte är så vilda..
Sedan varsity practices har varit slitsamt men jävligt kul, hoppas jag får lira med dem på onsdag borta mot något portlandlag. Skulle vara så sjukt kul, orkar inte lira med sophomores längre :/ 
 
HIGH SCHOOL
Skolan började ju också i tisdags, och det var faktiskt svårare än vad jag trodde. Läxor princip varje dag (men nu har jag bytt) sedan måste man verkligen skynda sig när man går från klass till klass. Gör lite som dig Kosmas och skriver vad jag gör under de olika ämnena nu (nytt schema för mig).
 
Todays Food
Än så länge har vi haft en läxa, angående säkerhet och sådant i köket. Imorgon (måndag) ska vi börja laga mat och jag tror de kommer gå bra. Finns några riktigt najsiga i den klassen som jag ska lära känna mer imorgon än vad jag redan gör. 
 
Literature & persuasion
Vi har läst lite texter och berättat om oss själva än så länge. Sedan har vi fått en läxa om att skriva en läxa, sedan hur ljuden låter runtom än själv. Ganska oklart men de gick bra.
 
Personal fitness
Strikta regler, som åtahelvete. Om vi ska vara inomhus i den nya gympasalen måste vi ha vit t-shirt, vita sulor på skorna och ett par shorts. Annars kan man lika gärna gå från klassen. Cp. De fysiska vi gjort än sålänge är att ha sprungit 1mile vilket motsvarar 1600 meter på tid, sedan haft 1 minut att göra hur många armhävningar vi kunnat samt 1 minut för crunches. Fick tiden 5:50 på mile:n samt 51 armhävningar och 64 crunches, jobbigt. (nummer 2 i klassen av cirka 30) 
 
Baltony
Sjukt kul klass, är utomhus och fixar våran "bed" som de kallas. Uppdelade i grupper om två och sedan har man en egen liten trädgård att sköta om. Har harvestat tomater och ätit sjukt mycket vindruvor, inga läxor ännu förutom att man ska hålla koll på de så mycket som möjligt.
 
Computer apps
Börjar denna klass imorgon eftersom jag inte pallar algebra 2 med läxor varje dag, så vet inte hur de är.
 
 
 
Denna helg har varit jävligt najs (börjar från torsdag). I torssdags efter varsity practice drog jag med Truman och bröderna Matthew och Zach hem till dem för att duscha, käka sedan byta om för att checka volleyballgame. De var inte så jävla najs så jag drog efter två/fem perioder. Därefter så chillade jag bara på kvällen, skypade med ANNA och LINNEA! En bild från Matt's hus som jag tyckte var sjukt soft var hans cola-collection
 
I fredags var jag med Matt, Chase och Steven, vi drog och käkade på Taco Bell och sedan drog vi hem till Chase för att checka film och spela biljard. De var skitkul verkligen (: sen vare tajm to say goodbye.
 
Lördag morgon drog jag och väldigt många fler till beachen för att göra activities med kyrkan. Vi åkte 14pers i en 9-manna bil vilket var sjukt nice. De vi gjorde vid beachen var "amazing race" som sög eftersom första challengen var att hitta en kite (drake) nedgrävd i sanden. Men vi hittade aldrig den så de tog 40min sen gick vi vidare till nästa.. -.-  eftersom jag inte använde mobilen så mycket så är detta en reupload på en underbar bild vid beachen förra gången.
 
Hehehe bilen dit och tillbaka
 
 
Var i kyrkan idag igen och tycker inte om de så mycket. Frågade om de verkligen var så att jag behövde gå i kyrkan och fick svaret att dem ville att jag skulle försöka bara. Som om jag inte redan gjort det. Men liksom små skitungar som skriker när folket i kyrkan pratar. Sen massor som ska fram och berätta sina livshistorier, slutar med gråt och tragedi. Orkar verkligen inte, suger. Men de finns wifi så satt och snackade med Truman idag angående soccer-cleats vilket är fotbollsskor. Samt gick in på ebay och checkade litt.
 
Önskar dig Anna-Siri-Sagen/Källström en god och mycket trevlig resa hem idag till Svealand! kommer saknaaaa att kunna smsa dig från den amerikanska mobilen :( :( men hare så gött nu så ses vi i tunabetongen senare! :D
 
Och jag skypade även med Ida forreborre idag, och de blev såhääär: Brud med stjärnöga
 
 
Har också insett att jag kommer bli riktigt amerikanskt fet om jag inte tränar mer än vad jag gör här.. eftersom American express är så fucking gott!!!!
 
 
Förstår själv inte hur jag orkade med detta inlägg klockan halv 1 på natten, skola om 7, tjarååååå.
missya'llbroes<333333

HIGH SCHOOL - 9/11

Nämen tja på er!
Skola idag, om cirka 7 timmar börjar den, så sjukt taggad! Det är också den 11e september, vilket innebär 11 år sedan tvillingtornen föll.

TYST MINUT

Tillbaka, har som sagt lyckats få tag i mina 9 practices vilket innebär att jag får lira idag efter skolan också! (fast med JV eftersom de vill se mig lira) så de är väl som att spela för två scouter.

Denna dag måste jag vara uppklädd, såsom converse, jeans, skjorta, fluga, pullover samt fint hår. (de räknas inte ens som dressed up) mest eftersom vi har match idag och då ska vi visa de via klädsel. Ologiskt eftersom de är en bortamatch som ingen ändå kommer se.. Mennen skolan börjar 8.05 med Assembly vilket innebär att alla årsgrupper samlas och rektorn ska prata. Sen ska alla exchange students upp och presentera sig och säga vart man är ifrån. (mmh..) sen går vi till våra klasser..

Klockan 1.30pm ska vi samlas för att gemensamt åka skolbuss till cottage grove där jag ska göra matchdebut. Matchen startar 4 och de är 90minuters resa. 2x40 sen efter vår match ska varsity lira, vilket innebär 2x40 till, som vi då bara ska spectate:a sedan hem.

Skulle gissa att jag kommer hem runt 11-12 på kvällen och kommer vara skittrött. Just därför skriver jag nu istället. (pisstrött)

Igår va vi på bbq hos vmormor i corvallis, jättetrevligt hem! Bjöds på allt möjlig kött, potatis samt sallad och en god efterrätt. Kollade på film med kusinerna, blev Sherlock Holmes.

Sedan idag hade jag träning vid 3.30 pm, drog sedan på teamdinner där se bjöds på hamburgare och korv! Därefter så drog vi till en brud som skulle ha sommaravslutning hos sig. Dåligt styrt kan jag säga eftersom de slutade med att jag var med 8 andra på taco bell och käka.

Ja nu äre bara tagga inför morgondagen! Godnatt och ta gärna en extra tyst minut för alla som dog i detta attentat, för 11 år sedan. Godnatt again

Peace William




NAJS JÄVLA DAAAAAAAG

TJAAAAAAA
 
 
Började med att jag vaknade upp för att jag skulle hjälpa grannen att bära in en piano i deras hus (20dollarspiano) bra köp. Därefter så var det frukost, kusinerna kom över på besök och vi åt vofflor med alla möjliga grejer till. Samt smoothie till att dricka! Sämst bild, och att jag överhuvudtaget tog en bild är ju helt jävla förvånande Men nu eftersom jag har en stupid blogg så..
 
 
Right after that åkte jag värdmamma och värdfader för att hämta upp Dina för att sedan åka till Eugene där vi skulle möta upp Frederik, Amelie och Ida! Började med en chillfika, därefter shopping samt en jävligt god frozen yoghurt @ "yo my my" konstigt namn. Som såg ut så här så här och såhär.
 
 
 
INGEN TREDJE BILD.
Därefter drog vi in i Macy's igen, tjejerna köpte lite stuffs och även jag kom över en ralph lauren kepa för 20$! Gick även in i Oregon ducks store för att vara lite kärleksfulla.
 
 
Schetkul. Vafan gjorde vi sen? käka typ. Kan säga att de var ganska stort utbud på käk för ett sådant stort shoppingmall som Macy's. Så de blev la Panda Express till lunch/tidig middag. Hehe
 
 
 
Ähja.
 
Har nu mina #9 practices och de ryktas om att jag kommer få lira varsity match på TISDAG. Den dagen då skolan börjar, så jag kommer få dra en timma tidigare cirka! (skippa algebra) :) 
Menmen imorgon är det söndag vilket innebär kyrka samt bbqparty på kvällen med min värdmormor om man kan säga så. Samt fler ur släkten, varför vet jag dock inte. Men de blir nog kuuul, sitter just nu i skype med Linnea! hejjjj ska sova snart upp kl 9.30 otagg. 
 
Åoeh ja alla bilder är inte mina, så cred till Ida och Dina om ni nu läser detta lame:a inlägg.
 
Peace
 
 

14 days tomorrow

Har varit i mitt nuvarande hem i snart 2 veckor, imorgon för att vara exakt.
 
Idag har jag för övrigt kollat på en fotbollsmatch där JV lirade och vann med 5-1 mot Junction City, sedan så vann Varsity med 3-0. #8 practices #1 kvar sen jävlar äre maaatch. Dagen har varit väldigt varm, inte mycket att säga faktiskt förutom att jag behöver mer vatten. 
Även imorgon är det soccer practice vid 3.30, sen AMfootball game vid 7, sen därefter är det dans! vilket innebär HOUSEMUSIC untzuntz lol
 
Imorgon ska jag också välja klasser och jag ska inte ta earth science Josephine!! och ja jag skypar med en konstig norsk brud som inte vill cama :( :( ledsen kille som behöver tröst..
 
Natti fellows
 
 

Soccer, soccer och gratulationer

Igår spenderade jag den mesta utav tiden vid fotbollsplanen. Var där halv 3 och kom hem kl 7 typ. Det kändes som en enormt lång dag med tanke på att solen sken så starkt, 30 grader och inga moln liksom. Jag lirade inte matchen igår eftersom jag INTE har mina nio träningar ännu.. men på fredag, då jävlar! Både varsity och junior varsity vann sina matcher, med vardera 4-0 samt 3-1, grats! Ja resten av den dagen så slöade jag bara med syrran framför xboxet, inte så mycket annat att göra.
 
Jaaaa och idag har jag tagit cykeln för att upptäcka Philomath, min lilla stad som iallafall är större än Brottby. Drog till en mataffär som heter Ray's för att köpa något uppfriskande (973 ml powerade på en flarra). Därefter så drog jag och lirade lite boll med mig själv, tränade skott samt lissnade på musik. Därefter så bestämde jag mig för att klippa mig, så jag cyklade igenom hela staden för att komma dit. Var ett soft ställe, med en rutinerad gammal gubbe som hade levt på att vara frisör i 47 år, en kollektion med över 70 kepsar hade han också. Blev faktiskt ganska nöjd med frisyren så den kan ni la få se någon gång. 
 
Soccer practice idag var ikke kul däremot, vi hade fys 70% av träningen mest för att de var några som argumenterade med coach, och jag antar att han kände sig nerargumenterad och gav oss inga fler alternativ än att springa springa springa. De är en grej som kallas för 65s, vilket innebär att man själv+alla andra i laget ska springa runt fotbollsplanen under 65 sekunder, klarar alla inte det så får ALLA springa igen. Är glad att jag är snabb, och är inte lika glad på dem som är långsamma. Ja sen gjorde vi väl minst 50 armhävningar, 50 leglifts och 50 crouches var antagligen mer eftersom vi gjorde dem i omgångar. Rest of it var helt okej. Efter träningen skjutsade vpappa mig till kyrkan, för de var ett event som kallades för "night games" då vi bara hade ett game, capture the flag och käk. Ingen aning vilket lag som vann eftersom jag hoppade in mitt i. Bjöds även på massvis med bakelser, kakor osv.
 
Nu är jag jävligt trött och försstår själv inte hur jag orkade skriva detta långa inlägg, men nu är jag här så wtf. Kollade nyss på Chronicle med familjen, en bra film kan jag säga. 
 
Imorgon är det en ny dag, vilket innebär GAAAAAAME och jag får inte lira. Samlingen runt 2 vid skolan, sedan ska vi åka buss till motståndarna (inget aning vafan dem heter) sen äre match och därefter ska vi käka med laget någonstans så de ska bli pretty chill. En varm dag väntar så ska fan klä mig rätt, pallar inte bli skitlökig efter 5 varma min. 
 
FÖR DU ÄR 17 ÅÅÅÅRRRR GRATTIS IDAAAAAAAA FORSSÉEEEN PÅ DIN SJUTTONÅRSDAG / SVERIGE
OCH GRATTIS PÅ DIN 17ÅRSDAG // USA, OM 20 MINUTER CIRKUS. ORKADE INTE VÄNTA TILL 00.00 EFTERSOM JAG ÄR TRÖTT.. ÄVEN ETT GRATTIS NÄR DU VAKNAR OCH SER DETTA, HOPPAS DAGEN BLIRR BÄÄST. Snart går vi runt i Central park igen och snart kollar vi på frihetsgudinnan igen!! Cya soooon kåmpiz <3333
 



Labor day and some new places

Idag var det labor day vilket betydde att föräldrarna var lediga från jobbet, och de var jag också eftersom skolan inte har börjat ännu. Vi utnyttjade tillfället och drog till kusten samt shoppade, det var så jävla underbart. Men innan vi åkte hann jag göra lite viktiga saker, såsom att städa och hänga upp de mesta av mina kläder.
 
 
 
Påväg till kusten somsagt, så stannade vi för att shoppa och käka. Så det blev lite new stuffs och en fet taco bell meny i magen. Två tröjor från A&Fitch samt en parfym från American Appareal som luktar svingott!
 
 
Därefter var de kustens tur att leverera, och de gjorde den verkligen, mot alla förväntningar! När vi väl kom dit så gick vi direkt ner till vattnet, och påvägen dit så såg de ut såhär..
 
 
Lång och en helt jävla otroligt najs sandstrand med små "platåer" vilket gjorde de hela mer awesome. Vi hade med oss skimboards, för att kunna glida lite på vattnet men det gick ju ej så bra. Värdsyster försökte visa så gott hon kunde, och även jag lyckades glida! hela två meter sedan sket de sig.
 
 
Efter att vi provade på skimboarding så kastade vi lite football samt sparkade på en vanlig fotboll. Vilket var najs eftersom vädret tillät oss att göra det. Cirka 20-25 grader, iskallt vatten, lite blåsigt samt soool. Blev en ordentligt fin bild också när jag står på händer.
 
 
Riktigt nöjd över bilden som togs, därefter så blev de också en gruppbild vid de fantastiska havet..
 
 
Sedan var det faktiskt tid att röra oss hem så att jag kunde hinna med min kvällsträning som började 6pm, så de var dags att säga adjö till stilla havet. Så sista bilden från stranden blev på familjen gibbs kusin MacInlay, levererar som en kung på bilden kan jag bara säga. En riktig legendcape som han använder.
 
 
Ja och där tog de roliga äventyret slut och vi for hem, jag på träning och resten hem och nu har jag 5 practices av 9 möjliga. Vilket betyder att jag kommer att kunna lira min första match den 11e september, den dagen skolan börjar och jag måste även gå tidigare. GG SCHOOL. Så denna vecka blir det att watcha two games, på tisdag och torsdag :( får dock närvaro men vill ju lira.. men whatever snart så! 
 
Om två veckor ska vi till kusten igen på något stort evenemang med kyrkan, massa lekar, käk och andra aktiviteter som ska arrangeras. Det ska ûbercoolt och jag längtar redan.
 
Avslutar med en bild på mig och min bästa vänner, beachen, bollen, solen och vattnet. Två fingrar upp. 
 
 
PEACE

Ny dag och nya saker att upptäcka

Kan börja med och säga att födelsedagskalaset inte var så jättekul. Men de var gratis bakelser och onyttigt vilket resulterade till en mätt William. Vi lira iallafall pingis, lite fotbollsvollyboll samt satt och snackade lite. Var cirka 30 st där varav jättemånga småbarn, skrik fram och tillbaka.. Nejtack.

Imorgon ska vi till kusten, shoppa, äta, bada, testa skimboards och sola! Låter härligt som fan, är en timme bort dock men de är nog värt bilresan. Tydligen ska de vara jag, bror, syster, pappa, kusin på 15 och två randoms typ.

Ser fram emot de, att ligga på beachen i 28 graders sol (iallafall något). Sen på kvällen är de träning som gäller.. Coolie


You have to be in the game to win the game

Igår var det en chilldag! var och kolla på bio med alla i familjen förutom min värdmor. Det blev The bourne legacy och den får 5/10 William mest för att slutet sög. Men såklart så kommer de ju komma en uppföljare. resten av dagen så låg jag nog bara och chillade, kollade film och snackade med mina värdsyskon. 
 
Så dagens avprickning än så länge har varit; kyrka, film, middag och snart ska vi på födelsedagskalas! ska bli gött, någon random som fyller 21 år och ska firas. Just nu sitter jag i skype med någon annan random (Linnea) jaja de var det. Här är jag..
Har för övrigt hört lite rykten om att jag är för bra för junior varsity och kommer efter mina 9 practices att förflyttas upp till varsity team i soccer. Det är najs, men jag missar säsongsmatchen som spelas nu på tisdag den 4e september. Men ska väl iallafall iakta den matchen och göra noteringar (är scout) fast nä :P
 
Aja ska la duscha snart och sedan förbereda mig inför kvällens kalas tjingtjongcocacolastång
 
bay

Trött and so on

Är pisstrött. Igår var det ett möte med area rep samt massa andra utbytesstudenter från alla möjligt länder. Det var ganska härligt faktiskt, gratis mat och några .. lekar .. men jaja whatever. Var skönt att snacka svenska igen, med någon som förstod och kunde språket må ja säga. 
 
Idag har jag varit trött, trött, trött och ännu mer trött. Gick upp klockan 6 för att sedan förbereda mig för min absolut sista morning practice tydligen. Vilket jag då inte visste, men najs var det iallafall. Sprang på gatorna, upp och ner för backar och ja det var la ganska jobbigt men det gick faktiskt. Därefter drog jag hem, duschade och sedan sov jag i fyra timmar till, awesome! när jag väl vaknade så drog jag, Adam, Daniel och Josh för att käka på subway. Är alltid lika förvånad över priserna, och hur de smakar. Allting är godare här i Amerika kan jag säga, och allting är dubbelt så billigt så jäkligt chill. 
 
Senare drog vi och förberedda lite inför fotbollsmatchen, premiär för säsongen. Så här är lite av de amerikanska fotbollslaget och dess cheerleaders. Kom in gratis på matchen för att jag "var en del av bandet" fast nä det är jag ju inte så de var också ett stort + till att jag kollade på detta game. Även för att jag aldrig sett en amerikansk fotbollsmatch live eller på tv. 
 
Philomath krossade motståndarna med 52-7 #epic #winning kan jag säga. Stannade dock inte hela matchen eftersom jag inte anser att kolla på en fotbollsmatch är så kul. Drog istället med fyra grabbar från mitt fotbollslag och spräckte oskulden på taco bell. Det var verkligen najs. Fick sedan skjuts hem av en grabb vid namn Steven, skönt med polare som har bil faktiskt! så ja nu degar jag bara och ska snart slagga.
 
Imorgon ska vi till skolan och hjälpa till med någon inredning, så alarm på 8am äre som gäller :( peace
 
Good night

RSS 2.0