USA

 
Japp, imorse började min avresa till USA där jag nu är. Det har gått väldigt bra faktiskt, bättre än väntat om man skulle kunna säga så. När jag väl satt på flyget så kunde jag känna att de saknades något.. och det var då min familj. Har alltid varit van med att mamma eller pappa ska göra sakerna åt mig när vi ska flyga eller liknande. Men idag fick jag göra allting på egen hand, trots allt så är det ju mitt egna val och mitt eget äventyr. Väl på planet så fick vi mat (jag sov när dem delade ut den först så fick lite senare..) och det var hyfsat okej för att vara flygplansmat. 
 
Sedan när vi kom till Newark flygplats så kom det en minibuss och hämtade upp oss och vårat bagage för att sedan ta oss till Wyndham Garden Hotel som jag just nu befinner mig på. Det är väldigt fint, hissmusik, stora korridorer, en pool, ett gym och lite annat. Finns dock inte så mycket runt hotellet förutom en highway och flygplatsen som vi först anlände till. 
 
Maten här är ganska okej för att vara USA, trots allt så har vi inte ens besökt New York ännu men de ska vi göra imorgon. Jag beställde en bbq chicken breast med onion rings, och de tog cirka 30-45 minuter att få maten på hotellet när vi var många som beställde samtidigt. Orkade såklart inte käka upp maten eftersom jag nu varit uppe cirka 40 timmar isträck.. som jag då tänkte toppa med lite sömn snart! 
 
New York imorgon då som sagt, ska bli jävligt kul. Vi har ett schema som vi ska följa under dagen som kommer innehålla en rundtur samt tid för shoppning, och eftersom det tydligen är leveransdag imorgon så måste vi gå upp tidigare än väntat. Sugit. Berättar more tomorrow, c YA

Kommentarer
Postat av: Ami

Skönt att höra att allt har gått väl! Shoppa lugnt i NYC... Som du vet tänker jag på dej varje minut

2012-08-22 @ 07:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0