Halloween and sports

Haha orkar inte skriva tusen om Halloween, men kortfattat; Middag, trick or treat, äta godis, umgås med vänner, ha de jävligt roligt, corn maze och klä ut sig ordentligt. 
 
Tycker på denna bild de är sjukt kul att kolla i spegeln.
 
Double peace

Okej lite Europeisk fotboll
Vi kom tvåa i ligan som jag skrev, blev rankade fyra i Oregon state, av 43 olika lag i "divison" 4A vilket representerar våran skola som är en 4A school. Imorgon möter vi Brookings-Harbor hemma, dem har tre förluster, vi har två och de ryktas om att vi mött bättre lag än detta. Är jävligt pumped och hoppas allt går bra nu när vi har +5 spelare pga JV soccer är färdiglirat. Så direkt ifall vi vinner imorgon så går vi till kvartsfinal eftersom vi nu är i 16 delsfinal kan vi också kalla de.
I kvartsfinalen kan vi antingen möta Cascade eller Molalla.
 
 
Philomath vs Cascade (2-0)
&
Philomath vs Molalla (1-0) 
Vunna matcher mot de båda lagen, så kvartsfinalen är nog no biggie, men de som vi verkligen ska sikta in oss på är morgondagens match, eftersom vi ej mött dem förut. Men vafan de ska bli soft. Känner att de är allt för tidigt att åka ut, och vill gärna ha mer fotbollsträningar. För så fort vi åker ut så slutar soccer-season. Riktigt sad. Är pumped. 
 
Vill också hälsa tillbaka till både dig Lisa och pappa! skitkul att höra från er via skype också! tillslut alltså haha
Ha de riktigt bra nu och hälsa modern min! Godnatt på er alla. Skön dag imorn. 
 
GO WARRIORS

Kommentarer
Postat av: Ami

Himla spännande med matcherna som kommer nu. Lisa fyller år i morgon bara så du vet:-) Hur många kilo har du gått upp i vikt förresten?

Svar: Heeej mamma ja Lisa fyllde år igår ja!! :D och tror inte jag väljer någon sport av de, men får se! :D 2-5 kilo har jag gått upp och ska göra ett blogginlägg nu hade jag tänkt! så håll dig uppdaterad älskade
William Karlsson

2012-11-06 @ 17:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0