New chapter

So I'll try to give you an resume of my year really quick. And then I'm off to my friends house to celebrate the new years as I think most of you are doing right now, Swedes. 
 
Alright så under 2012 har jag träffat massvis med nytt folk. Hade till och med blivit mer normalt att gå på ett gymnasium som ligger med bussfärd 20 minuter bort än att gå till högstadiet som bara var 2 minuter bort. Ett år på Åva var helt okej och det var riktigt skönt folk där, inte säker på om jag stannar kvar där med alla 96or dock. Så det blir nog att börja inne i stan någonstans, men det är ett senare problem.
 
Sedan har jag också varit och åkt skidor med Gustaf i Norge där vi har stuga & det var riktigt riktigt härligt. Vad går inte upp emot en skitrip to Tryisilfjället? 
 
Har också varit i krökDanmark med laget mitt för en fotbollscup och det gick la sådär. Det var väl lite annorlunda å se hur invandrare sköter det i Danmark.
 
Har också umgåtts väldigt mycket med mina brottbyboy; Ida och Daniel speciellt. Sågs väl nästan varje dag denna sommar och skapade riktigt riktigt många minnen. Saknar er båda stört mycket, men lite mer dig Daniel eftersom Ida är en timme ifrån mig och henne har jag redan set och blivit jäteeeglaaaacht. Var med denna kille named Daniel till hans landställe för midsommar också, härligt var dett!

Sommarjobbat och varit uppe i Gävle där vi alla nästan dog, så jävla legendarisk vecka må jag bara säga.
Min mormor gick också bort detta år i Mars, tänker på dig där uppe i himlen..
 
Levde som singel från dag 1, inge mer flickvänstjaffs.
Sen så har jag mött nytt folk, fått nya vänner från hela världen över. Samt stött på massa olika svenska dialekter.
 
Åkt till USA har jag också gjort och det är verkligen highlight of the year! Men nu börjar snart ett nytt år, welcome 2013. Alla träffar med utbytesstudentsgruppen som förberedelser inför detta år har varit gött, samt soft landing campet i New York. Åh hell va najs det var å träffa folk från hela världen azz. Men mer kul å hänga med svennarna, shoppa och ha de ubergött. Sen att få se min nya värdfamilj, hur dem lever, lära sig mer om mormoner liksom en helt amerikansk familj. Bor ju i Oregon så har fått se hur det är genom att vi åkt runt och sett och utforskat hur det är. Mest är det la jag som utforskat men vafan! är man asiat så är man väl, inte japan här inte.
 

 
KOM IGEN NU LÅT KLOCKAN SLÅ 12 FÖR BÅDA TIDSZONERNA SVERIGE OCH USA. BYEBYE

Last day before winter break

Nu ar det sa att jag sitter i min web design klass och de ar mycket som hant sedan sist.
Forst och framst sa har vi en ny trimester vilket innebar nya klasser och nya sporter, sa jag kottar simning nu, vi hade vart forsta swim meet igar och vi vann det. Riktigt harligt ma jag saga aven fast jag bara simmade ett event.
 
San Francisco har jag redan berattat om, men kan lagga upp en liten sadar overskon bild pa hur det var att ha vyn over SF from above.
 
Vad mer har jag gjort? varit pa ett christmas party med exchange students, gatt i en light parade, haft winter formal, fatt ett paket fran my buddy, pyntat julgran, simmat, tranat sonder mig..
 
 
Snart ar det ocksa Christmas, ar riktigt javla taggad. Kommer dock kannas lite konstigt att fira med en annan familj an sin egen. Fast just nu ar ju detta min familj, iallafall. Mina tva aldre vardsyskon kommer hem fran Utah, med deras tva husbands. Sen kommer aven vara kusiner over, sa ska vi fira. Sedan drar vi till vastkusten tror jag, Lincoln City och chillar pa hotell o shoppar i tva dagar. Darefter vet jag inte mer planer fram tills nyar da vi KANSKE skulle till Cali o fira men de vet jag inte om de kommer bli av.
 
Juste vi har fatt sno har och ett hot till skolan att folk ska ta med vapen till skolan pga 21 december. Me gusta.
 
Cya later!
 

Gänget

 
Å nu har jag också slutat simining, fan inte min grej asså. Så de blir indoor soccer next up, ska bli fett kul. Ännu mer fotboll skadar ju inte, Svenska crewet^ riktigt fett. 

Ska snart gå i en parad o vifta med en Sverigeflagga med andra utbytesstudenter från andra länder. Sedan ska vi också fixa en julgran, och imorgon är de the ring marathon med brorsan o några men får se om jag pallar de.
 
Peaceaute

San Francisco

 
I bet you all love photos more than text. 
 
Hade min första simträning idag, ganska impulsivt eftersom jag igårkväll verkligen bestämde mig för det. Pallar inte att exakt veta vad jag ska göra efter skolan. Så simning blev det, och jobbigt är det som inåthelvete. YOLO som jag å min buddy brukar säga. Vi ses på andra sidan (10pack) inom kort.

RSS 2.0