The closest ones

I miss you so much and I need you both so right now, would like to talk to you soon as possible. Love you my parents!


Thanksgiving

Mycket som skett nu på senaste kan jag säga, har haft så jävla najs och allt har bara varit smack perfekt. Skriver mer när jag vaknar, kom nyligen hem från lite mer black friday shopping. Då jag imorgon skriver ett inlägg så får ni veta mer, något ni undrar så är de bara ställa en fråga, svarar på frågorna så gott jag kan! 
 
William med fred
 

New shit

Känns som nästa trimester kommer bli sjukt bra, precis som första har varit. Det är thanksgiving week nu, många olika ämnen i en paragraf. Hade big blue assembly idag och blev hyllade av hela skolan freakin nice! Me n my buddy, state champs! SnapBack :P


STATE CHAMPIONS

Yes we're state champions now. 

Senast så berättade jag lite om semi-finalen som vi lirade och lyckades vinna via straffläggning. Den känslan var underbar, men en annan känsla som var ännu mer underbar och rörande var.. denna. State Champions, år 2012 och det är Philomath varsity som håller i trofén. Love this team. 
 
Men det är också jävligt tråkigt, nu eftersom fotbollen är helt över. Sedan den 11 september år 2012 har jag burit två väskor till skolan varenda dag, ena med schoolstuff som pärmar, papper, pennor och idrottskläder. Medans jag i den andra har haft all the soccer equipment. 
 
Mitt dagliga schema har varit att jag på måndagen hade två väskor redo för mig att gå till skolan, vaknar 7.20 och klär på mig och borstar tänderna innan jag fick skjuts till skolan. (skippade alltid frukost) Därefter var det såklart skola från 8.05 till 3.10pm varje dag, och efter det var det soccer practice. Två timmar varje dag och sedan vissa veckor var mer annorlunda än andra eftersom vi hade två matcher. Då hade vi pre-game practice och team dinner, vilket då var på måndagar. Sedan match på tisdag, och pre-game practice och team dinner igen på onsdag eftersom de sedan var match igen på torsdag. Fitness friday och sedan vilohelg, sen back to reality. Sjukt långa bussresor med detta laget som nu satt sig starkt på vad som betyder någonting, vi har gjort allting tillsammans, dragit en slagg på ett hotell, spelat fotboll när de var helt kolsvart, vunnit ett playoff game, vunnit en kvartsfinal, vunnit en semi-final och blivit state champions! 
 
We've been written history for Philomath Boys Soccer and I'm a part of this freakin' team. How lovely. 
På måndag som sista period för dagen kommer det vara en Big Blue Assembly för oss soccerplayers som kommer att hållas in the gym. Då är de vi 20 stycken som kommer att kliva in på de blåa golvet som kommer vara täckt av ballonger och lampor. 
 
Tills dess. Imorgon efter skolan ska jag dra till kusten med min familj och värdfaderns föräldrar. Vi skall träffa min värdmammas systrar, umgås och shoppa! Eftersom denna vecka är thanksgiving week så är det mycket spenderande med familjen som kommer att utföras. 
 
Detta stod också i nyheterna dagen efter: 
 
"As Philomath’s players celebrated on the field after the game, they lifted Swedish foreign exchange student William Karlsson high in the air as Karlsson waved his country’s flag." So what happend last night?
 
En bra bild kommer senare. Tills dess (igen) San Fransisco om 10 dagar, walla.
 
 

State Championship

Tjena allihopa! som ni kanske vet vid det här laget så spelade vi semi-final igår och vi vann! känslan är verkligen verkligen obeskrivlig. I alla fall, vi mötte McLoughlin som var rankad #1 i hela staten (4A) och dem hade inte förlorat en enda match, så deras record var (15-0). Vi visste vid de laget då att vi var tvugna att spela smart, enkelt och snabbt. Å de gjorde vi, men inte tillräckligt eftersom i första halvlek i den 24e minuten gör dem sitt första mål på oss. De fick verkligen hela vårt lag att sänka sina huvuden men jag laget i egna händer och skrek att vi måste rycka upp oss och kämpa som ett lag. Så den 28e minuten så får vi en hörna, och jag som hörnläggare la den ganska perfekt till en teammate som kunde nicka in den så de blev 1-1. Halvlek. I andra halvlek gick vi ut hårt, och efter ett inlägg av mig kunde en lagkamrat skjuta på målvakten som boxade ut den, som sedan gick till oss igen och en annan lagkamrat kunde skjuta in den jävla bollen i målet. Så de var 2-1 till oss nu och vi var gladare än någonsin. (63minuten) vilket innebar 17 minuter till att gå vidare till State Final! men med bara 42 sekunder kvar av den ordinarietiden så gör dem ett till mål och de blir 2-2. Vidare till förlängning (2x10) och ingen av oss gör mål så de är vidare till straffläggning. Vi säger såhär; McLoughlin satte 2/4 straffar och vi satte fyra i rad vilket gjorde att vi gick vidare så inga mer straffar behövde läggas! 

Å känslan när hela laget stormade vår fjärde straffläggare.. obeskrivlig! Nu väntas finalen på lördag och vi möter
La Salle som sägs vara bra. Men under vår semi blev jag skadad eftersom de mexikanare vi mötte inte kunde lira boll. Skadade min högerfots-vrist och min arm ordentligt, men de gjorde också att vi fick många frisparkar emot oss. Men jag tog smällarna som jag egentligen inte skulle gjort, men de går nog faktiskt inte att bestämma. I alla fall, ligger nu i sängen, stannade hemma från skolan, med intagen sömn, öm jävla vrist (med is på) och en öm arm.
 
Finalen kommer att sändas Live på lördag 9pm EST vilket blir 3.00 svensk tid (SÖNDAG), hoppas ni är uppe då och streamar vår match. Hemsidan där ni kan streama från är --> http://osaa.playonsports.com/events/37367 <-- Så klicka in där på söndag kl 3.00 och se mig och mitt lag kämpa för en historisk titel. 
 
 

La Quinta Inn

 
Ovan ser ni bilder på hotellet som vi är på just nu, som vi ska lämna om cirka 50 minuter för att åka till planen där vi ska lira. Så jävla fucking pumped! Semi final. Hörs senare om hur de gick!

Father's day & Semi finals

 
Far och son hela vägen! Grattis återigen på fars dag, och ett till sent grattis till min mamma och syster! 
 
 
Detta är min syster^ och inte jag lol.
 
Helgen har varit grym, skriver om den när den är över för jag är ledig nu på måndag och tisdag. Måndag för att de är veteran's day som jag skrev lite om tidigare. Sedan på tisdag för att vi är i freaking Semifinal! är lyckligare än någonsin, också för att de var jag som gjorde de enda målet i matchen mot Molalla så skönt. Så på tisdag möter vi McLoughlin som ligger typ 6-7 timmar från oss med buss dårå, fast vi åker redan på måndag, stannar på ett hotell, tare lite piano och sedan äre dags på tisdagen. Kommer vi till state final så kommer jag verkligen dö av lycka, för de är vi värda och vi kan skriva historia för Philomath. Å de ska vi banne mig göra! Ska packa mina fotbollsgrejer, ladda all elektronik och tagga mig själv så jag är lagom pumped till matchen på tisdag. Kan redan säga nu att laget vi möter är alla mexikaner som alla tidigare lag vi mött, ska bli kul & se vad detta lag går för. 15-0 i matcher har dem iallafall, hyfsat ok men ryktas också att dem åkte ut förra året mot mitt lag i kvartsfinalen via straffar.
 
Sov gött och ha en bra dag alla svennar och nyblivna amerikaner.
 
Fred.
 
Syns inte när vi står såhär crowded eftersom jag är i mitten! Goalscorer ftw.
 
& vafan gör snubben som står höger om mig? de är en bra fråga. Peacos

Talking about veteran's day

A idag firar USA veteran's day, sa idag hyllar vi de amerikanska soldaterna for att de offrar sig for landet. Eftersom vi inte e i skolan pa mandag sa hyllade vi dem idag. Hade en assembly med nagra soldater som kom och berattade, sjong och lite annat. De var ganska soft for vi har da ingen advisory idag. Men slutar 3.10 vilket e snart, 20 min for att vara ganska exakt. Sedan har jag ocksa insett att om vi vinner pa lordag mot Malolla sa ska vi spela antingen 10 minuter bort eller 450 minuter bort, vilket e 7 o en halv timme. Fy i helvete vilken bussresa och de kommer vara varan semifinal. Men nu hoppas vi pa att vi latchar ut Malolla, att Henley tar McLoughlin och att vi sedan tar Henley i semifinalen som da spelas i corvallis & inte Portland, sorry Linnea o Rebecka. Finalen spelas dock uppe hos er! Nu ska vi snart get out of class, sen practice & sedan far vi se. Tare lugnt.
 
Top 8 in our state (4A)
 
Tjolahopp

Soccer is my passion

Vi vann med 4-1 igår som jag skrev. Gjorde två mål, här är dock en celebration av vår första målgörare i matchen. Älskar bilden så grovt mycket, men jaja ska cykla till min träning nu. Fan vad jag älskar high school soccer.
 

Just living the life

 
Yes ovan ser ni bilder från dagens match som vi vann, 4-1 till oss (Philomath) gu va sliskigt najs. Gjorde två av dem målen, fick också kramp och fick smöra in lite tigerbalsam för att sedan gå in på planen igen som ni ser på bild två. Cirka 5 min efter jag gått in sätter jag mitt andra mål, så underbart. Ja annars på bilderna ser ni mitt otroligt långa inkast, minst 30 meter asså, svär. Sedan en av mina hörnor. Men men vi är nu vidare i Quarterfinals, som ska spelas på lördag hemma igen. Tack vare vår underbara insats idag. Ska med värdfamiljen och fira genom att dra till Dairy Queen och käka glass. Cya later buddies, undrar ni något äre bara fråga. 
 
Tjing

Halloween and sports

Haha orkar inte skriva tusen om Halloween, men kortfattat; Middag, trick or treat, äta godis, umgås med vänner, ha de jävligt roligt, corn maze och klä ut sig ordentligt. 
 
Tycker på denna bild de är sjukt kul att kolla i spegeln.
 
Double peace

Okej lite Europeisk fotboll
Vi kom tvåa i ligan som jag skrev, blev rankade fyra i Oregon state, av 43 olika lag i "divison" 4A vilket representerar våran skola som är en 4A school. Imorgon möter vi Brookings-Harbor hemma, dem har tre förluster, vi har två och de ryktas om att vi mött bättre lag än detta. Är jävligt pumped och hoppas allt går bra nu när vi har +5 spelare pga JV soccer är färdiglirat. Så direkt ifall vi vinner imorgon så går vi till kvartsfinal eftersom vi nu är i 16 delsfinal kan vi också kalla de.
I kvartsfinalen kan vi antingen möta Cascade eller Molalla.
 
 
Philomath vs Cascade (2-0)
&
Philomath vs Molalla (1-0) 
Vunna matcher mot de båda lagen, så kvartsfinalen är nog no biggie, men de som vi verkligen ska sikta in oss på är morgondagens match, eftersom vi ej mött dem förut. Men vafan de ska bli soft. Känner att de är allt för tidigt att åka ut, och vill gärna ha mer fotbollsträningar. För så fort vi åker ut så slutar soccer-season. Riktigt sad. Är pumped. 
 
Vill också hälsa tillbaka till både dig Lisa och pappa! skitkul att höra från er via skype också! tillslut alltså haha
Ha de riktigt bra nu och hälsa modern min! Godnatt på er alla. Skön dag imorn. 
 
GO WARRIORS

NEW PROFILE PICTURE @ FACEBOOK

Haha well as you can read on the title; New profile picture. So go on facebook and hit a like or comment. Ye I know it's lame advertising. But it's from our Halloween celebration yesterday. And tomorrow I'll tell you more about how we celebrated here. But for now, good morning/night/day/evening depending on where you are. Take care. 
 
 
Peace / Von Dracula - Halloween 2012.
 

RSS 2.0